ANGAJAȚII care se tem de locul de muncă

Potrivit unui sondaj de pe tărâm francez, realizat de site-ul Qapa pentru BFMTV, majoritatea francezilor se tem să se întoarcă la birou. Și nu numai atât.

56% dintre cei chestionați se tem să se întoarcă la muncă din cauza riscului de contaminare. Pentru 66% dintre respondenți, păstrarea unei distanțe de un metru între angajați este, de asemenea, „imposibilă”. Și doar 25% dintre angajați spun că sunt gata să poarte masca în mod benevol în birouri.

Nu vor respecta această obligație

Deși masca e obligatorie în întreprinderi încă de săptămâna trecută, 26% dintre francezi spun că nu vor respecta această obligație, notează L’Express. Unele companii par să tergiverseze punerea în aplicare a unui protocol de sănătate pentru a-și proteja angajații. 11% dintre cei chestionați afirmă că în prezent nu există măsuri de protecție în compania lor. Iar 28% încă nu știu dacă vor fi protejați când vor reveni la birou, potrivit aceleiași surse.

Pe de altă parte, 61% dintre angajații chestionați au fost deja informați cu privire la directivele care trebuie urmate la reîntoarcerea la muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...