Angajații Loteriei protestează pentru bani mai mulți. De ce n-or juca la Loto?

Publicat: 26 feb. 2024, 20:03, de Vasile Bahrim, în ACTUALITATE , ? cititori
Angajații Loteriei protestează pentru bani mai mulți. De ce n-or juca la Loto?
Sursa foto: Mediafax

Sindicatul Naţional „Loteria Română”, afiliat la Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” şi reprezentativ la nivelul Companiei Naţionale „Loteria Română” (CNLR), cu aproape 80% dintre angajaţii companiei în rândurile sale, respinge reducerea prin lege a drepturilor angajaţilor companiei şi va uza de toate pârghiile legale, inclusiv… greva generală.

„In aceste condiţii, în lipsa unor măsuri imediate şi concrete de modificare, Sindicatul apelează la toate formele de protest legale pentru apărarea drepturilor membrilor noştri, mergând până la greva generală”, se menţionează în comunicat.

Această mişcare vine într-un moment inoportun, în contextul unei nevoi acute de stabilitate și predictibilitate în societate, exacerbând tensiunile existente.

Demersul subliniază o divizare profundă și o lipsă de dialog constructiv, care ar putea avea repercusiuni negative asupra coeziunii sociale și a bunăstării angajaților, într-o perioadă în care echilibrul este esențial pentru progresul societății.