Angajații nevaccinați împotriva COVID nu vor primi bonusuri de Crăciun. Cine a luat această decizie

Mii de angajați ai unor lanțuri de magazine din Australia vor fi nevoiți să demonstreze că s-au vaccinat anti-Covid. În caz contrar, nu vor primi bonusuri de Crăciun.

Conducerea grupului Spotlight, care deține lanțurile de magazine Anaconda, Mountain Designs și Harris Scarfe, și-a informat printr-un email angajații că trebuie să furnizeze dovada vaccinării.

Cu alte cuvinte, emailul a fost trimis către toți cei 8.000 de angajați. Grupul Spotlight a anunțat că bonusurile de Crăciun vor fi plătite cu două luni mai devreme, cu condiția ca angajații să facă cel puțin o doză de vaccin antiCovid, notează News.com.au.

Vaccinarea este calea cea mai rapidă pentru a pune capăt blocajelor, cel mai eficient mod de a micșora riscul ca oamenii noștri și întreaga comunitate să facă Covid și singura modalitate de a deschide economia australiană”, a declarat directorul general Spotlight, Avi Gilboa, pentru The Australian.

După decizia transmisă de companie, mai multe persoane s-au întrebat dacă acest lucru este legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...