Angela Merkel, în contextul pandemiei de COVID: Situația este dramatică

Situaţia legată de cazurile de COVID-19 este „dramatică” și în Germania, a declarat miercuri Angela Merkel, potrivit BBC.

Nu este încă târziu pentru a opta pentru prima doză de vaccin”, a declarat Merkel, participând la un congres al primarilor din Germania.

Toţi cei care se vaccinează se protejează pe sine şi pe ceilalţi. Şi, dacă destui oameni se vaccinează, aceasta este calea de ieşire din pandemie”, a adăugat ea.

Institutul Robert Koch, principala autoritate sanitară germană, a raportat miercuri un număr record de cazuri COVID-19, 52.826, în contextul în care cel de-al patrulea val al pandemiei se înăspreşte în Europa.

Toate semnalele de alarmă sunt roșii”, a spus premierul Alexander De Croo, care a rugat oamenii să limiteze contactul personal.

Harta Europei devine roșie rapid și noi suntem în aceeași situație”, a mai spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...