Angela Similea nu mai vrea public!

Angela Similea nu mai vrea public! Anul acesta prestigioasa solistă a înregistrat o piesă nouă în studio, alături de alte mari voci, Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Marcel Pavel și Monica Anghel. Dar sub nici o formă nu vrea să mai susțină concerte. Motivul?

Angela Similea spune că nu se mai regăsește în peisajul muzical actual și din acest motiv refuză să mai urce pe scenă. De altfel, de câțiva ani cântăreața s-a retras din spațiul public: nu mai ia parte la evenimente mondene sau concerte.

Mulți dintre apropiații artistei încearcă să îi schimbe hotărârea, pe motivul că așa o personalitate ca ea nu se poate retrage așa, brusc, din lumina reflectoarelor. Se pare însă că nu există cale de întoarcere.

Angela Similea nu mai vrea public: Nu e ceva nou!

Problema Angelei Similea, în sensul refuzului de a mai urca pe scenă și de a nu se mai „confrunta” cu publicul, nu e nouă. Similea a hotărât încă din anul 2019 că a venit vremea să se retragă din showbiz, cu tot ce implică aceasta, din punctul ei de vedere: scena muzicală și evenimentele mondene. N-a declarat public. Dar i-a spus bunului ei prieten Ovidiu Komornyik, iar acesta a spus presei!

Komornyic a mai dezvăluit că îndrăgita cântăreață vrea să recupereze timpul pe care nu l-a avut la dispoziție și să viziteze cât mai multe țări, să vadă cât mai mult din lumea largă: “Vrea să călătorească”, a explicat, scurt, cântărețul.

Dragoste, povești: Angela Similea a dus o viaţă plină!

De fapt, încă de prin 2016 Angela Similea a început să urce destul de rar pe scenă. Astfel că ea nu a acceptat toate ofertele organizatorilor de evenimente, indiferent daca a fost vorba despre un contract „gras”, ori nu.
În plus, a acceptat destul de rar să vorbească pe la posturile TV. Mai ales că, după cum știe toată lumea, Angela Similea a dus o viaţă încărcată cu momente fericite, dar și mai puțin fericite. A fost căsătorită de patru ori, a avut povești de dragoste tumultuoase, s-a confruntat și cu unele momente scandaloase, dar și cu cele de succes.
Rămâne de văzut dacă prietenii vor reuși până la urmă să o convingă să mai stea pe scenă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...