Angelina Jolie comentează despre cazul lui Alec Baldwin, care a omorât o colegă

Celebra actriță Angelina Jolie a vorbit, într-un interviu, despre tragedia de pe platoul de filmare al filmului  „Rust”, unde Alec Baldwin a împușcat, mortal, o colegă.

Angelina Jolie, care a lucrat de foarte multe ori cu arme pe platourile de filmare, atât ca actor, cât și ca regizor, a declarat că urmează „proceduri care trebuie luate foarte în serios”, atunci când a fost întrebată despre incidentul armat de pe platourile filmului “Rust”.  „Întotdeauna am fost foarte atentă, pentru că a trebuit să lucrez de multe ori cu armele. Felul în care lucrez sau verific atunci când regizez, totul ține de anumite proceduri. Pe care trebuie să le iei foarte în serios”, a declarat Angelina Jolie, într-un interviu acordat publicației “The Times”.

Actrița, în vârstă de 46 de ani, și-a arătat compasiunea față de famiile celor implicați în incident. „Nu îmi pot imagina prin ce trec aceste familii. În acest moment, durerea, tragedia din spatele acestui teribil incident sunt copleșitoare”, a afirmat Angelina Jolie.

Angelina este celebră pentru roluri în filme ca Tomb Raider, Turistul, Mr & Mrs Smith și Salt.

Angelina Jolie a recunoscut, în urmă cu mai mulți ani, în perioada când era căsătorită cu actorul Brad Pitt, că a deținut o armă în casă. „Brad și cu mine nu suntem împotriva unei arme în casă, chiar avem una. Și da, aș putea-o folosi dacă ar trebui… Dacă cineva vine în casa mea și încearcă să-mi rănească copiii, nu am nicio problemă să-l împușc”, a declarant, în 2008, Agelina Jolie.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi-a pierdut viaţa pe 21 octombrie, după ce Alec Baldwin a tras cu o armă de foc la filmări în care a existat muniţie reală, a precizat poliţia americană. Alec Baldwin fusese înştiinţat de asistentul de regie Dave Halls că pistolul este „rece”, un termen folosit în industria de film pentru a desemna o armă care poate fi utilizată fără pericol. Ancheta este încă în derulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...