Anglia: Crime și agresiuni sexuale post-mortem. Un britanic condamnat la închisoare pe viață

Britanicul David Fuller a fost condamnat la închisoare pe viață pentru două crime și agresiuni sexuale post-mortem asupra a zeci de femei și fete. Povestea acestui caz fără precedent în Regatul Unit este relatată de BFMTV.com.

David Fuller, în vârstă de 67 de ani, a pledat vinovat în fața Curții Maidstone din sud-estul Angaliei pentru uciderea, în 1987, a două tinere de 20 și 25 de ani, prin strangulare, înainte de a le agresa sexual la Tunbridge Wells Hospital.

Fetiță de nouă ani, femeie de o sută de ani

De asemenea, el a recunoscut că a abuzat zeci de femei și fete între 2008 și 2020. El s-a filmat și s-a fotografiat în timpul acestor agresiuni, comise în morga a două spitale din sudul Angliei, unde a lucrat o perioadă îndelungtă ca electrician. Numărul victimelor este estimat la peste o sută, printre care o fetiță de nouă ani și o femeie de o sută de ani.

”Fără precedent în istoria judiciară britanică”

Parchetul a spus despre acest caz  că este ”fără precedent în istoria judiciară britanică”. În luna noiembrie a acestui an, ministrul britanic al Sănătății, Sajid Javid, a anunțat deschiderea unei anchete independente în acest caz.

Deși nimic nu poate repara aceste nenorociri, David Fuller a fost pedepsit pentru crimele sale îngrozitoare, a declarat ministrul Sănătății. El și-a cerut din nou scuze prietenilor și rudelor tuturor victimelor, dând asiguri că s-au luat măsuri pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole