Aniversare în tabăra de refugiați

Războiul din Ucraina a pus pe drumuri, conform ONU, peste 1,3 milioane de ucraineni. Care au plecat din calea bombelor în mai multe țări europene.

În România au venit, până acum, peste 150.000 de persoane. Printre acestea, se numără și Iarina, o fetiță de șapte ani, și familia ei, care sunt în tabăra de refugiați de la Siret. Acolo, voluntarii români și personalul medical de urgență au aflat că e ziua micuței  și toată lumea s-a mobilizat, ca să-i pregătească o petrecere surpriză.

Așa că, în momentul în care Iarina a ieșit din cortul familiei sale, toți cei prezenți i-au cântat la mulți ani și au fluturat baloane. Însă, asta n-a fost tot. Căci sărbătorita a primit și cadouri, dar și tort, pe care l-a pregătit în tabăra de refugiați, împreună cu voluntarii, chiar mama ei. Iarina, ca și cum totul era firesc, ca înainte de război, s-a bucurat și a suflat în lumânare, ca să i se împlinească dorințele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...