Anne Hathaway și lupta cu anorexia: ”Mă mulțumeam să fumez și să nu mai mănânc”

Anne Hathaway nu a ocolit niciodată să vorbească despre lupta ei cu anorexia, dar și cum a luat decizia de a renunța la alcool.

Ne aducem aminte că în ”Diavolul se îmbracă la Prada”, personajul Andy, interpretat de Anne Hathaway, are de suferit deoarece avea mărimea 38 în talie, un mare păcat în lumea modei.

De altfel, Anne Hathaway a mărturisit că a purtat proteze pe fese și șolduri pentru a intra în pielea personajului din celebra peliculă.

Pe de altă parte, actrița a fost sinceră întotdeauna cu privire la tulburările ei de comportament alimentar și la lunga ei luptă cu anorexia.

Așa cum sublinia în revista americană People, în 2019, lupta ei cu anorexia s-a prelungit în special din cauza lipsei de încredere în propriile ei forțe. Anne Hathaway povestește că tulburările de nutriție s-au accentuat odată cu apropierea sezonului ceremoniilor, începând cu premiile Oscar. ”În urmă cu zece ani, eram atât de speriată de sezonul Oscarurilor că nu mai mâncam nimic încă de la Crăciun. Eu credeam că starurile de cinema trebuie să aibă un anumit fizic. Mă mulțumeam doar să fumez pentru a mă calma și a nu mai mânca”, spune actrița.

În 2012, Anne Hathaway a fost recompensată cu un Oscar pentru rolul Fantine din adaptarea cinematografică a romanului ”Mizerabilii”. Pentru interpretarea rolului tinerei bolnave și extenuate de muncă, actrița nu numai că și-a tăiat părul, dar a slăbit enorm, aproape 12 kilograme. Din nefericire, asta a făcut ca tulburările de nutriție să revină.

La podcastul ”The Jess Cagle Interview”, actrița s-a referit la modul cu totul nesănătos în care a slăbit pentru a interpreta rolul tinerei Fantine. ”Am slăbit mult în doar două săptămâni, ceea ce nu a fost un lucru bun pe termen lung pentru sănătatea mea. Mi-a luat mult timp ca să mă recuperez”, își aduce aminte acum actrița.

Voința a fost cea care ajutat-o să renunțe și la alcool. ”Am încetat să mai beau în 2018”.  Actrița și-a dat seama că fiul ei, Jonathan, care avea atunci doi ani, are nevoie de ea trează și nu mahmură.  

În prezent, Anne Hathaway este bine. ”Am înțeles că trebuie să mulțumesc vieții, având grijă de mine”. Ceea ce în urmă cu zece ani, actrița ignora total.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole