ANPC a ajuns și la complexul comercial Dragonul Roşu

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au luat, vineri, la control și firmele din complexul comercial Dragonul Roşu, unde au aplicat amenzi de 28.000 de lei unor operatori economici, după ce au descoperit produse neconforme cu o valoare de peste 22.600 de lei.

Printre neregulile constate, se numără cazul de la operatorul economic SC Danco Star 2000 SRL, care comercializa bormaşini şi flexuri care nu aveau eticheta cu denumirea persoanei juridice care pune produsul pe piaţă şi nici declaraţia UE de conformitate.Firma respectivă a fost amendată cu 7.000 de lei.

De asemenea, comisarii ANPC au constatat aceleaşi deficienţe la operatorul comercial SC MLF Art Invest SRL, care comercializa diferite produse electrice (ceasuri, maşini de tuns, foenuri, radiouri). A fost interzisă comercializarea produselor cu deficienţe până la remedierea neconformităţilor, standul a fost sigilat, iar operatorul economic a fost amendat cu 7.000 de lei.

Nereguli au fost semnalate și la  Rohustal Impex SRL, care vindea plafoniere, becuri, prelungitoare, firmă amendată cu 7.000 de lei, dar și la  SC Claudiu Trans Rapid SRL (care comercializa lustre şi veioze, comisarii), sancționată tot cu 7.000 de lei. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole