Antonia a primit mai multe jigniri în mediul online (VIDEO)

Publicat: 29 dec. 2021, 22:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE
Antonia a primit mai multe jigniri în mediul online (VIDEO)

Antonia e mereu activă pe rețelele sociale, fiindu-le alături fanilor care o apreciază. Artista, deși este una dintre cele mai admirate vedete de la noi, are parte și de comentarii negative în spațiul online.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Antonia a recunoscut că a trecut printr-un soi de depresie din cauza rețelelor sociale, unde a primit inclusiv amenințări: „faptul că ai putut să scrii așa ceva, pentru mine e o atrocitate (…)”.

nul trecut, cântăreața a reacționat după ce a primit mesaje de amenințare chiar la adresa copiilor ei. Antonia a făcut publice mesajele primite, iar postările au devenit virale.

„Am învățat că orice postez, orice dansez, orice orice, nu fac bine (…) Mă faceți în toate felurile, ok, accept, dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, mi se pare că sunteți bolnavi, băi dar sunteți bolnavi la cap, nu ai cum să faci așa ceva, nu ai cum. Urmează să postez niște mesaje și vă cer ajutorul să dați report la fiecare pagină pe care o postez. (…) Poți să mă urăști pe mine, poți să mă faci în toate felurile pentru că sunt obișnuită, dar tu când scrii că vrei să moară copilul cuiva, eu nu înțeleg, pe mine mă depășește situația”, a scris Antonia, la acea vreme, pe InstaStory.