Antonia a primit mai multe jigniri în mediul online (VIDEO)

Antonia e mereu activă pe rețelele sociale, fiindu-le alături fanilor care o apreciază. Artista, deși este una dintre cele mai admirate vedete de la noi, are parte și de comentarii negative în spațiul online.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Antonia a recunoscut că a trecut printr-un soi de depresie din cauza rețelelor sociale, unde a primit inclusiv amenințări: „faptul că ai putut să scrii așa ceva, pentru mine e o atrocitate (…)”.

nul trecut, cântăreața a reacționat după ce a primit mesaje de amenințare chiar la adresa copiilor ei. Antonia a făcut publice mesajele primite, iar postările au devenit virale.

„Am învățat că orice postez, orice dansez, orice orice, nu fac bine (…) Mă faceți în toate felurile, ok, accept, dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, mi se pare că sunteți bolnavi, băi dar sunteți bolnavi la cap, nu ai cum să faci așa ceva, nu ai cum. Urmează să postez niște mesaje și vă cer ajutorul să dați report la fiecare pagină pe care o postez. (…) Poți să mă urăști pe mine, poți să mă faci în toate felurile pentru că sunt obișnuită, dar tu când scrii că vrei să moară copilul cuiva, eu nu înțeleg, pe mine mă depășește situația”, a scris Antonia, la acea vreme, pe InstaStory.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...