Antonia are probleme de sănătate

Antonia are unele probleme de sănătate. Nu e ceva grav, dar e afectat ce are ea mai frumos: tenul.

Cântăreața este foarte activă în mediul online, acolo unde ține legătura constant cu urmăritorii săi, însă pe lângă lucrurile frumoase pe care le împărtășește cu aceștia, artista le spune și lucrurile mai puțin plăcute din viața sa.

Se pare că Antonia se confruntă cu o afecțiune la nivelul tenului. Aceasta a declarat că are mai multe coșuri, decât avea în perioada pubertății.

Antonia are probleme de sănătate: O „erupție” pe fiecare lună

„Deci, de aia spun oamenii că nu ar trebui să-ți atingi coșurile, pentru că asta s-ar putea întâmpla. Cum este posibil? (…) Nici măcar când eram la liceu, când treceam prin pubertate, nu aveam la fel de multe coșuri cum am acum, când sunt femeie în toată regula.

Am o ”erupție” pe fiecare lună, înainte de menstruație. Îmi pare rău, prea multă informație. (…) Viața merge înainte!”, a scris Antonia, pe contul personal de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...