Antreprenorul Lionel Messi mai cumpără încă un hotel de lux în Spania

Starul argentinian Lionel Messi este și un om de afaceri prosper. Ultima achiziție a sportivului, care deține lanțul hotelier MIM Hotels, este o proprietate de lux situată în Puerto Deportivo de Sotogrande, în Cadiz, pe coasta de sud a Spaniei.

Aceasta este cea de-a șasea achiziție de acest fel care face parte din portofoliul său, un proiect gestionat din 2017 de Majestic Hotel Group. Hotelul va găzdui 45 de camere spațioase cu design modern, completate de priveliști impresionante ale portului din Sotogrande, care găzduiește adesea iahturi de lux în Marea Mediterană. De asemenea, dispune de două restaurante cu spațiu de luat masa în aer liber și un spa.

Se continuă astfel orientarea lanțului MIM Hotels către turiștii din sectorul de lux, fiind vorba și de această data de o locație pentru iubitorii de golf, polo și sporturi nautice.

Hotelul se va deschide în aprilie 2022, cu un design interior realizat de Pascua Ortega, care a reînnoit locul, păstrând în același timp farmecul său unic.

Toate hotelurile din cadrul grupului au obținut sau sunt în curs de obținere a recunoașterii LEED din partea US Green Building Council, pentru că sunt clădiri sustenabile. Lanțul ospitalier deținut de Messi mai include hotelurile MIM Sitges, MIM Ibiza, MIM Mallorca, MIM Baqueira și MIM Andorra.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole