Anunț important pentru toți utilizatorii Instagram. Se fac schimbări pe platformă

Cei care doresc să folosească funcţia de limitare a timpului petrecut zilnic pe Instagram pot alege acum de la 30 de minute în sus, în loc de 10 minute.

Fără să anunţe, Instagram a modificat parametrii funcţiei de limitare a timpului petrecut în cadrul platformei. Funcţia este utilă pentru cei care pierd noţiunea timpului când folosesc Instagram şi apelează la aceasta pentru a-şi autoimpune o limită zilnică de folosire.Până acum, utilizatorii îşi puteau impune şi doar 10 minute de navigare pe Instagram pe zi. După această modificare, însă, limita minimă de timp a fost crescută la 30 de minute.

Alte opţiuni ale acestei facilităţi sunt 45 de minute, o oră, două ore şi trei ore, deşi e greu de imaginat că cineva poate sta atât de mult pe Instagram, încât să îşi limiteze timpul petrecut zilnic la trei ore şi să considere această opţiune rezonabilă.

Această facilitate a fost lansată de Instagram „din grijă pentru propriii utilizatori”, făcând parte din setul de funcţii oferite de produsele Meta sub egida Wellbeing.

Bunăstarea utilizatorilor pare, însă, să fie în directă contradicţie cu interesele companiei – mai puţin timp petrecut în reţelele companiei înseamnă mai puţine afişări pentru reclamele vândute.

De altfel, această schimbare vine la puţin timp după anunţarea ultimelor rezultate trimestriale, care au însemnat o încetinire a creşterii pentru Facebook şi scăderea cu mai bine de 25% a valorii acţiunilor Meta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...