Anunț pentru bucureșteni: Cum va circula tramvaiul 41 va în noaptea de Înviere

Tramvaiele liniei 41 vor circula la un interval de 35 de minute în noaptea de Înviere, iar tramvaiele liniei 1/10 vor funcţiona după programul perioadei de noapte, a decis Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Totodată, în perioada Sărbătorilor Pascale, programul de circulaţie a tuturor liniilor revine la normal. Astfel, intervalul de succedare între două vehicule consecutive va fi mai mic, aşa cum era înaintea măsurilor de limitare a circulaţiei pe raza administrativă a Capitalei.

Pe de altă parte, începând cu data de 4 mai 2021, odată cu reluarea cursurilor la învăţământul preuniversitar, linia 327 îşi va relua activitatea între terminalele ‘Şcoala 127 – Şcoala 141’. În plus, linia regională R459 va circula pe un traseu modificat în zona staţiei de metrou ‘Aurel Vlaicu’, şi anume schimbând sensul de parcurs al autobuzelor, pentru a evita întârzierile în trafic.

Astfel, de la intersecţia Bd. Pipera cu Şos. Bucureşti Nord, autobuzele care vin dinspre Tunari vor circula pe Şos. Bucureşti Nord, Şos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, str. Gara Herăstrău, Şos. Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, terminal ‘Aurel Vlaicu’, cu întoarcere pe Şos. Pipera, Bd. Pipera şi apoi traseul de bază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...