Anunțul premierului Ciucă: Se majorează valoarea tichetelor de masă pentru angajați de la 1 iulie

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, sâmbătă, că se majorează valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei, cel mai probabil, începând cu data de 1 iulie.

Anunțul a fost făcut pe contul propriu de pe Facebook, unde premierul a ținut să menționeze că alături de partenerii de guvernare au fost căutate cele mai bune soluții pentru a aduce mai mulți bani la bugetul de stat.

‘’Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuință în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiți pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier și alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, a arătat Ciucă în bilanțul său săptămânal.

În prezent, tichetele de masă au o valoare de 30 de lei. Tichetele de masă sunt bilete de valoare acordate angajaţilor, lunar, ca alocaţie individuală de hrană și pot să fie utilizate numai pentru achitarea mesei sau pentru achiziţionarea de produse alimentare.

Tichetele de masă pe suport hârtie pot fi utilizate în unităţi de alimentaţie publică, magazine alimentare, cantine-restaurant, bufete sau orice alte tipuri de unităţi care comercializează produse alimentare, cu care unităţile emitente au contractat prestarea serviciilor respective.

3 COMENTARII

  1. Acest MĂ Ciucă o fi stiind sau o fi auzit si el de STRATEGII NATIONALE DE DEZVOLTARE A ROMANIEI pe termen scurt sau lung, o fi STIIND CEVA despre STRATEGIILE DE DEZVOLTARE SECTORIALA A ECONOMIEI nationale, DAR DE PLANURI NATIONALE SAU TERITORIALE DE DEZVOLTARE A TARII o fi auzit…?????.
    In mod sigur nu pentru ca IZMENARII (asa cum a doveditu si OPREA) ori cate grade ar avea ca si PALINCA…. NU POTI FACE DIN EI DECAT O SIMPLA „LULEA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...