Anvelope de vara 195 65 R15

Anvelopele de vara in dimensiunea 195/65 R15 raman cele mai populare pe piata europeana datorita compatibilitatii lor cu majoritatea marcilor de autoturisme. Poti cumpara anvelope de vara 195/65 15 pentru orice masina de la giganti din industrie precum Kia, Mercedes-Benz, Chevrolet, Toyota, Volkswagen si alte marci nu mai putin celebre de pe site-ul https://www.radburg.ro/anvelope-vara/. Anvelopele de vara de calitate la un cost bugetar, ofera un nivel ridicat de aderenta si, indirect, siguranta pe drum, se disting prin functionare fiabila si caracteristici tehnice bune.

Utilizarea in masa a marimii 195/65 R15 se datoreaza nu numai dimensiunilor universale, ci si costului accesibil. Productia de cauciuc cu profil inalt a fost pusa in functiune de mult timp, fiind supusa unor imbunatatiri sezoniere minime, datorita performantei initial ridicate. Prin urmare, anvelopele de vara Radburg pot fi gasite la un pret accesibil, dar de calitate. Anvelopele de vara 195 65 R15 sunt prezentate in diverse modificari si categorii de pret, ceea ce iti permite sa alegi modelul care este cel mai potrivit pentru conditiile de functionare ale masinii tale. La cumparare, pe langa marcajul standard, se recomanda sa acorzi atentie parametrilor de cumparare.

Anvelope de vara – Parametri

Indice de sarcina. Poti cumpara anvelope 195 65 R15 pentru vara cu o capacitate de incarcare standard sau crescuta. In marcaj, sarcina este indicata prin indicii 91 (615 kg), 95 (690 kg) sau XL.

Indice de viteza. Restrictiile de operare sunt indicate prin literele H (pana la 210 km/h) si V (pana la 240/km/h).

Adancimea benzii de rulare. De regula, indicatorii cauciucului de inalta calitate pentru vara variaza intre 7-8 mm.  

Duritatea cauciucului. Parametrii optimi sunt in intervalul 55-75. Aderenta la suprafata drumului si confortul acustic si care absorb socul depind de marcaj.

Greutatea anvelopei. Consumul de combustibil la diferite viteze depinde de indicator. De exemplu, pentru conducerea cu 60-90 km/h, 4,2-6 litri la 100 km este considerat normal.

Securitate. Proprietatile de aderenta (distanta de franare) ale benzii de rulare determina complet fiabilitatea miscarii pe teren accidentat, asfalt umed si uscat.

Toate caracteristicile anvelopelor de dimensiunea 195 65 R15 afecteaza manevrarea stabila si manevrabilitatea masinii in conditii tipice de vara – temperaturi ridicate ale mediului si asfaltului, umiditate, precipitatii regulate.

Designul direct al benzii de rulare – Avantaje

Anvelopele de vara de la Radburg previn taierea si deformarea. Masina devine manevrabila si rapida, iar siguranta si confortul nu sunt inferioare standardelor de calitate. Alegerea dimensiunii si designului depinde de marca specifica a masinii. Anvelopele de vara Radburg rezista la sarcini crescute si la impacturi mecanice, si nu isi pierd caracteristicile datorita contactului cu mediul exterior. Riscul de deformare este redus la minimum. Pretul nu este fix, ci depinde de parametrii anvelopelor. Eficienta consumului de combustibil, proprietatile excelente de conducere sunt asigurate de designul direct al benzii de rulare, care il face rezistent la uzura si frecare. Manevrarea agila este principalul avantaj al componentelor, motiv pentru care multi consumatori prefera anvelopele de la Radburg. Tractiunea robusta si fiabilitatea sunt simbolul anvelopelor moderne Radburg. Au o capacitate mare de cross, sunt rezistente si practice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...