Apare Kanal D2! Cine face mișcarea în România

O mare companie media se află în linie dreaptă pentru preluarea Bucureşti TV, care va deveni Kanal D2. Prin urmare, apare încă un Kanal D! Cine face mișcarea în România pe piața televiziunilor?

Dogan Media International își continuă evoluţia cu noi investiții în industria media, ca parte a strategiei Grupului de a aduce plusvaloare peisajului media şi de a-şi dezvolta operaţiunile în România.

Dogan Media International a obţinut aprobarea CNA pentru preluarea licenţei audiovizuale pentru serviciul de programe Bucureşti TV, post de televiziune generalist cu difuzare HD, inclus în lista must carry a operatorilor de cablu din România, care va fi rebranduit în noul Kanal D2.

Apare Kanal D2! A obținut aprobarea CNA

În aceeaşi ședință, Dogan Media International a obţinut aprobarea CNA şi pentru preluarea de noi licenţe audiovizuale pentru Radio Impuls. Astfel, Radio Impuls își extinde reţeaua şi va fi auzit în curând şi la Ploiești, Câmpina, Sinaia, repere esenţiale în acoperirea regională a centrului României, precum şi la Alba Iulia şi Câmpeni.

“Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România. Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare.

Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”, a declarat Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.
Kanal D2 apare într-un context cu suflu nou

Dogan Media International este unul dintre liderii grupurilor media din România şi conectează publicul la informaţii relevante şi divertisment de calitate printr-un pachet media complex, oferind conţinut inovator, atractiv şi o experienţă multiscreen, la standarde de ultimă generaţie.  Această viziune a adus un suflu nou pieței media din România şi a diferenţiat Kanal D de competitori.

La 15 ani de la lansare, Kanal D, televiziunea care se află în top 3 posturi generaliste din România, este un trendsetter în ceea ce priveşte formatele TV şi un reper de profesionalism, inovaţie şi bune practici într-un domeniu extrem de competitiv.

Grupul Dogan Media International este reprezentat de trei divizii puternice, complementare: TV (Kanal D), Radio (Radio Impuls, cu 14 licenţe) şi Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, Kfetele.ro, radioimpuls.ro, canalul de YouTube TheXclusive si WOWnews).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Ce discuții poartă un șef din poliție cu interlopii! DGA și...

Șoc în instituția poliției din Buzău, odată cu dezvăluirile făcute publice de Ziarul Puterea privind presupusa implicare a șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)...