Apare o nouă variantă de coronavirus: Are 46 de mutații și ar putea fi mai contagioasă

Oamenii de știință au descoperit în Franța o nouă variantă a SARS-CoV-2. Această nouă tulpină are 46 de mutații și se pare că este mult mai contagioasă.

Noua variantă îi îngrijorează pe oamenii de știință. În sudul Franței a fost descoperit un focar de infectare cu această tulpină.

Oamenii de știință susțin că sunt puține semne că această tulpină din Franșa ar putea depăși tulpina Omicron, dominantă în acest moment.

Într-un studiu preliminar, experții dintr-un program susținut de guvernul francez au declarat că au identificat „46 de mutații” la noua variantă, care a fost numită B.1.640.2.

12 cazuri de infectare cu noua variantă au fost depistate în zona Marsiliei, primul dintre ele la o persoană care a călătorit în Camerun.

Tulpina a fost descoperită pe 10 decembrie, dar din primele informații se pare că nu s-a răspândit foarte mult de atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...