Apelul disperat la 112 al unui copil bătut de tatăl său

Un copil în vârstă de 12 ani, din oraşul Ţicleni, din judeţul Gorj, a sunat la 112 să anunţe că este bătut de tatăl său, care se află în stare de ebrietate.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, nu mai are voie să se apropie de fiul său.

Minorul nu prezenta leziuni vizibile pe faţă sau suprafaţa corpului, acesta fiind condus la S.M.L. Gorj, în vederea expertizării medico-legale.   În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind înştiinţaţi şi reprezentanţii D.G.A.S.P.C.

Gorj cu privire la agresiunea asupra minorului, pentru luarea măsurilor de protecţie socială a acestuia.   Totodată, a fost solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă Gorj, în vederea internării bărbatului la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.  

De asemenea, poliţiştii au luat măsura emiterii unui ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat, pe o perioadă de 5 zile“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...