Aplicație: Care sunt oportunitățile pentru românii de pretutindeni prin RePatriot App


Locuri de muncă în țară, parteneriate, programe de investiții, servicii, evenimente, networking și alte informații utile sunt disponibile prin aplicația RePatriot App, lansată sub deviza ”Români de pretutindeni, uniți-vă! Prin RePatriot App”.

RePatriot pune la dispoziția românilor de pretutindeni oportunitățile și posibilitățile de asociere de care membri pot fi interesați. Prin intermediul aplicației RePatriot, practic, se conectează instant cele două părți ale aceluiași popor, diaspora cu cei de acasă. Aplicația a fost dezvoltată și integrată de RePatriot cu scopul de a apropia românii de pretutindeni și este realizată cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Practic, românii de pretutindeni vor avea la îndemână instrumentul prin care vor fi mereu conectați, indiferent de distanța fizică. Fie că este vorba despre dezvoltarea unei afaceri în România, găsirea unui loc de muncă în România, internaționalizarea unei afaceri prin intermediul parteneriatelor cu românii din diaspora, accesarea evenimentelor românești din toată lumea.

Aplicația are ca scop principal prezentarea oportunităților de afaceri, susținând revenirea românilor acasă și atragerea investițiilor străine în România, cu un aport important la întărirea identității românilor din Diaspora.

Cum te ajută concret RePatriot App?

  • Descoperi sau îți expui oportunitățile de investiții și parteneriatele care ți se potrivesc. 
  • Te conectezi cu evenimentele românilor de pretutindeni.
  • Găsești locurile de muncă din România care te interesează.
  • Ești la curent cu știrile din țară care contează și poveștile de succes ale românilor. 


Cui se adresează RePatriot App?

Celor ocuiec în străinătate și au o afacere și vor să o dezvolte căutând servicii și producători din România. Sau locuiești în România, dar te gândești să-ți externalizezi o parte dintre servicii sau să exporti produsele tale? Zona de Oportunități din RePatriot App este dedicată acestui scop. Pot fi postate sau căutate oportunitățile românilor de pretutindeni, după care se pot realiza contacte directe (prin email sau whatsapp) cu viitorii parteneri de afaceri.

De asemenea, aplicația se adresează celor care doresc să se întoarcă în România și au nevoie să își găsească jobul care li se potrivește. Meniul Joburi din RePatriot App conține joburi și oportunități de angajare.1 COMENTARIU

  1. Un praf in ochii este toată aceasta aplicație care are ca scop principal prezentarea oportunităților de afaceri, susținând revenirea românilor acasă ( Sa radem cu pofta inimi cu gura pina la urechi ) și atragerea investițiilor străine ( atenție!) în România, cu un aport important la întărirea identității românilor din Diaspora. Bla bla blaaa, vorbe goale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...