Apple deschide mâine primul său magazin plutitor

O sferă transparentă care plutește pe apă a apărut de câteva săptămâni în spectaculosul Marina Bay Sands din Singapore. Mâine aceasta își va dezvălui secretele publicului larg.

O companie inovatoare cum este Apple nu putea rata ocazia de a deține un magazin de prezentare și desfacere a produselor altfel decât orice alt astfel de spațiu din întreaga lume. Dornici de a epata cu orice preț, oficialii gigantului american Apple au decis să construiască un spațiu modern și tradițional în același timp în Singapore.

Ca urmare, pe 10 septembrie va fi inaugurat Apple Marina Bay Sands, al treilea magazin din Singapore al companiei și primul din întreaga lume care plutește pe apă. Cei care vor păși în interiorul sferei din sticlă vor putea afla informații de la echipa formată din nu mai puțin de 148 de persoane în 23 de limbi. În plus, ei vor putea avea o vedere panoramică asupra întregului golf mărginit de clădiri care par să atingă norii, vor putea viziona pe un ecran uriaș informații oferite de artiști și muzicieni din Singapore și, cum altfel, vor vedea și testa cele mai noi aparate și tehnologii ale companiei din Cupertino.

Cum în primele zile de funcționare a noului și spectaculosului magazin oficialii Apple se așteaptă la un puternic aflux de vizitatori, aceștia vor avea acces în Apple Marina Bay Sands doar în baza unei programări prealabile pe site-ul magazinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...