Apple inventează ceasurile care îţi măsoară temperatura şi glicemia

Publicat: 15 iun. 2021, 09:01, de Mădălina Bălăceanu, în TEHNOLOGIE , ? cititori
Apple inventează ceasurile care îţi măsoară temperatura şi glicemia

Apple aduce altă inovaţie pentru ceasurile Watch: senzor de temperatură și lucrează la un senzor care să măsoare glicemia, însă va trece mai mult timp până când acesta va fi disponibil pe noile produse.

Apple va lansa în acest an generația a șaptea Apple Watch și acestea vor avea procesor mai rapid, conectivitate mai bună și ecran mai reușit.

Apple Watch 7, cu senzori de temperatură şi de glicemie

În 2022 pe edițiile Apple Watch ar putea fi prezent și un senzor de temperatură. lucru foarte util într-o lume în care temperatura corpului a devenit extrem de importantă chiar și când vrei să intri la supermarket. De asemenea, pe aceste ceasuri ar putea fi prezent un senzor de măsurare non-invazivă a glicemiei, senzor care va fi extrem de util diabeticilor.

Deocamdată, problema inginerilor şi IT-iştilor de la Apple este că e foarte complicat să incluzi într-un ceas senzori care să fie și mici și super-preciși. La construirea oricărui ceas de succes trebuie făcute compromisuri, fiindcă spațiul disponibil este foarte redus, și deci trebuie folosit cu grijă.