Aproape 50 de persoane reținute la Londra în urma meciului Anglia-Italia de pe Wembley

Mai mulți suporteri care nu aveau bilete au reuşit să intre pe Stadionul Wembley la meciul din finala Euro 2020 dintre Anglia și Italia. Poliția londoneză anunță că au fost reţinute 49 de persoane.

Conform BBC, fanii s-au luptat cu stewarzii şi cu poliţişti încercând să intre pe stadion.

FA consideră că sunt „total inacceptabile” aceste lucruri, iar cei implicaţi sunt „o ruşine pentru echipa Angliei”. De asemenea, FA a menţionat că va „colabora cu autorităţile competente pentru a lua măsuri împotriva oricui este identificat că a forţat intrarea ilegală în stadion”.

Precizările poliţiei au venit după ce administratorii Stadionului Wembley au negat iniţial că vreo persoană fără bilet ar fi intrat.

„Nu au existat persoane fără bilet care să fi trecut de barierele de securitate şi să fi intrat în interiorul stadionului”, au susţinut ei.

Într-o declaraţie ulterioară, un purtător de cuvânt al administraţiei stadionului a spus.

„A existat o încălcare a securităţii şi un grup mic de oameni a intrat pe stadion. Lucrăm acum îndeaproape cu stewarzii şi cu forţele de securitate pentru a elimina aceste persoane. Orice persoană fără bilet din interiorul stadionului va fi evacuată instantaneu”, conform sursei citate.

Filmările din interiorul arenei au arătat persoane luptându-se să intre pe stadion. Corespondentul BBC a relatat că a durat până la pauză ca stewarzii să elibereze platforma destinată spectatorilor cu dizabilităţi de pe Wembley.

„Zona a fost împânzită de oameni care nu ar fi trebuit să fie acolo şi a fost o situaţie destul de enervantă”, a spus el.

Mai mulți suporteri fără bilete au încercat, de asemenea, să intre în fan zone-ul din Trafalgar Square cu puţin timp înainte de startul meciului, a declarat poliţia.

Tot în zona Stadionului Wembley a avut loc un alt incident. Un bărbat a fost dus la spital după ce a fost lovit de un autobuz pe High Road. Poliţia a spus că şoferul autobuzului s-a oprit la faţa locului şi că rănile bărbatului nu i-ar pune viaţa în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...