Apropiat al baronului Bădălău, un interlop din clanul Duduianu candidează la conducerea PNL sector 4!

Un personaj extrem de controversat, cu mari probleme legale „în spate” a ajuns acum să candideze pentru funcția de prim-vicepreședinte PNL Sector 4, în echipa lui Pavel Popescu.

Silviu Mototolea, membru al temutului clan Pian, este nepotul primarului din Valea Dragului, Marin Mototolea, reținut, nu demult, de procurorii DNA într-un dosar cunoscut ca „Mită la Permise Giurgiu”.

Potrivit capital.ro, Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni de ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorit cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul cel mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian.

Între timp, Silviu Mototolea a intrat în politică, susținut de unchiul Marin Mototolea, a scăpat de un mandat de arest preventiv exclusiv din motive medicale, iar la începutul anului 2020 era numit membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia.

De numele aceluiași Silviu Mototolea este legat și un scandal privind asigurarea hranei pentru asistații de la DGASPC Giurgiu, în luna februarie a anului trecut, organele de control constatând grave deficiențe în activitatea firmei ce asigura cateringul pentru DGASPC Giurgiu și impunând închiderea activității acesteia.

Firma respectivă îi aparține aceluiași Silviu Mototolea, favorizat de baronul de Giurgiu Niculae Bădălău și finul său, Marian Mina, la acea vreme, președinte al Consiliului Județean Giurgiu, în subordinea căruia funcționează DGASPC.

Acum, Silviu Mototolea anunță, oficial, că a decis să candideze la funcția de prim-vicepreședinte PNL Sector 4, „convins fiind că fiecare problemă își găsește rezolvare prin muncă și determinare”(!).

Dacă un interlop cu mari probleme cu legea a ajuns să candideze la o astfel de funcție, viitorul PNL nu se arată deloc ”roz”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...