Șeful OMS avertizează: Ar fi o eroare monumentală ca vreo ţară să creadă că pericolul a trecut

Pandemia de coronavirus nicidecum nu s-a terminat, a avertizat directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, la încheierea reuniunii anuale a organizaţiei, care a avut loc luni, în sistem online.

Ar fi o eroare monumentală ca vreo ţară să creadă că pericolul a trecut”, a precizat șeful OMS, potrivit CNN .

Realitatea este că mai avem mult de lucru pentru a pune capăt pandemiei. Suntem foarte încurajaţi de faptul că decesele şi cazurile de COVID-19 continuă să scadă la nivel global, dar ar fi o eroare monumentală ca orice ţară să creadă că pericolul a trecut”, a adăugat acesta.

Acesta a amintit cât de importante sunt măsurile de precauţie adoptate de la începutul pandemiei și a subliniat faptul că acestea trebuie neapărat respectate în continuare: distanţarea fizică, spălarea mâinilor, purtarea măştilor faciale şi asigurarea unei distribuiri corecte a vaccinurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...