Aranjamente și „iepuri” pe lista PNL Botoșani pentru Parlament

Biroul Politic Județean al PNL Botoșani a votat, ieri, în unanimitate, lista candidaților pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie la Senat și Camera Deputaților.

La Senat, lista va fi deschisă de deputatul Cristian Achiței, urmat de Viorel Iliuță și Monica Adăscăliței. În schimb, lista pentru Camera Deputaților e alcătuită șmecherește prin care să atragă mai multe voturi.

Pe primul loc se află, liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, pe locul doi se situează primarul de la Flămânzi, Dan Oloeriu, iar locul trei este ocupat de ședul de cabinet al prefectului de Botoșani, controversatul Cristian Roman.

Numai că primarul de la Flămânzi este doar un „iepure” pentru că, după alegeri, se retrage dacă ajunge deputat, lăsând astfel locul lui Cristian Roman, cumătrul fostei canotoare Elisabeta Lipă aleasă de curând. pe lista PSD, consilier general la Primăria Capitalei.

Pe lista pentru deputați mai este un „iepure”, în persoana primarului de la Cristești, Lucian Borfotină, care s-a înscris în cursa electorală doar pentru a trage lista că el vrea să rămână edil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce chirii vor plăti studenții în marile centre universitare?

Chiriile pentru apartamente și garsoniere din zece mari orașe au crescut cu 17% în ultimul an. Studenții sunt în căutare de garsoniere, iar bugetul...

Atentie, DNA! Gaura de 3 miliarde de Euro! Cei 10 milioane...

Fondul de Garantare a Asiguraților este locul unde s-a întâlnit hoțul cu prostul. FGA-ul este un pui al ASF-ului unde pilele unor politicieni sau ale...