Are 15 copii cu mai multe femei și a murit după o viață în ritm de rap: Cine a fost DMX

Rapperul american DMX, pe numele său real Earl Simmons, a încetat din viață vineri, după cum a anunțat revista People. Potrivit sursei citate, DMX a suferise deja un atac de cord, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Presa a speculat că acesta a fost cauzat de o supradoză de droguri. El avea 50 de ani, după cu relatează Reuters.

Earl Simmons a fost internat, pe 2 aprilie la spitalul din White Plains, New York. Avocatul său, Murray Richman, declara, la vremea respectivă, că acesta se află în stare gravă în urma unui atac de cord. Avocatul a declarat presei americane că nu ştie dacă atacul de cord a fost provocat de o supradoză de droguri, după cum a raportat TMZ.

Era la aparate. Acum respiră singur, dar există puţină activitate cerebrală”, a spus Richman.

Posesie de droguri și de arme

Earl Simmons (n. 18 decembrie 1970 – d. 9 aprilie 2021) cel mai bine cunoscut după numele său de scenă DMX a fost un rapper și actor american. El mai era cunoscut și drept Dog Man X și Dark Man X. În 1999, a lansat cel mai bine vândut album al său …And Then There Was X, care includea hit-ul „Party Up (Up in Here)”. A apărut în mai multe filme cum ar fi: Belly, Romeo Must Die, Exit Wounds, Cradle 2 the Grave și Last Hour.

De-a lungul carierei a avut colaborări cu numeroși artiști, între care JAY-Z, Ja Rule, Eve şi LL Cool J. De asemenea, el a jucat și în câteva filme.

Earl Simmons, care are 15 copii cu mai multe femei, a fost arestat în iulie 2017. A intrat în închisoare dat fiind că nu a reușit să treacă un test toxicologic. Mai mult, el a plecat la St. Louis fără consilierul mandatat de curtea de justiţie. Earl Simmons a mai fost arestat, în trecut, pentru posesie de droguri şi de arme. În plus, a mai fost închis în Arizona având diferite condamnări.

În 2018, el i-a cântat una dintre melodiile sale judecătorului în timpul unui proces de evaziune fiscală. Instanța a spus că DMX este „un bărbat bun” dar, cu toate acestea, l-a condamnat la un an de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...