„Băieţi, nu am leşinat!”. Posibil ca legendarul Pele să aibă o problemă de sănătate nespecificată

Marea legendă a fotbalului brazilian, Pele, se află în spital de câteva zile. Un purtător de cuvânt de-al său a încercat să spulbere toate zvonurile şi a precizat că fostul fotbalist, în vârstă de 80 de ani, nu are probleme grave de sănătate.

Potrivit Reuters, Pele era internat la spitalul “Albert Einstein” din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă, nespecificată. „Set complet de analize de sânge, ecografii, colonoscopie şi restul de investigaţii… acestea nu pot fi făcute într-o singură zi”, a transmis managerul lui Pele, Joe Fraga într-un scurt mesaj, pentru a contracara zvonurile.

Numeroase probleme de sănătate

Pele s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani. “Băieţi, nu am leşinat şi sunt foarte bine din punct de vedere al sănătăţii. M-am dus pentru testele de rutină, pe care nu reuşisem să le fac înainte, din cauza pandemiei. Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!”, este mesajul postat de Pele în seara zilei de 31 august.

Pele, singurul fotbalist din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970), s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, fosta vedetă a lui Santos limitându-şi ieşirile în public. El a suferit deja mai multe operaţii la şold. Pele a acuzat şi probleme la coloana vertebrală şi la genunchi, iar în urmă cu câţiva ani i s-a îndepărtat o piatră de la rinichi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole