Are Simona Halep o relație cu Mouratoglou? Declarațiile incendiare ale soției antrenorului

Soția tehnicianului francez Patrick Mouratoglou,  Ada Obilu, și-a pierdut cumpătul după divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Ea făcut declarații incendiare.

D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta”, ar fi exclamat Ada Obilu, conform cancan.ro.

Cinci copii din trei căsătorii!

Nesiguranța Adei Obilu vine din trecutul soțului ei. Acesta are cinci copii, din trei mariaje; în 2013, Patrick Mouratoglou a divorțat de a doua sa soție (Clarisse, cu care are două fete) la scurt timp după ce a început să o antreneze pe Serena Williams.

Cei doi au avut o relație de trei ani pînă când, în 2016, antrenorul francez cu origini grecești a părăsit-o pe Serene și s-a căsătorit cu Ada alături de care are alte două fete.

Patrick Mouratogloud (51 de ani), antrenorul Simonei Halep, are faima unui aventurier; prima soție a lui Mouratoglou nu este cunoscută dar de atunci are un băiat, Raphael, în vârstă 27 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...