Arestat pentru că și-a ucis cu violență concubina: A bătut-o și a starngulat-o

Un bărbat a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, el fiind acuzat de omor după ce ar fi bătut şi strangulat o femeie cu care avea o „relaţie apropiată”, acesta urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat, duminică după-amiază, procurorul de serviciu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a fost sesizat în legătură cu faptul că pe raza comunei Cosminele, într-o zonă deluroasă împădurită, a fost găsit un cadavru.

Anchetatorii spun că locul le-a fost indicat organelor de poliţie, care investigau dispariţia unei persoane de sex feminin, chiar de posibilul autor al omorului.

Din primele investigații a rezultat că victima a avut un conflict spontan cu „prietenul” ei A. F. C., cu care avea o relaţie apropiată, chiar în zona în care a fost găsit cadavrul.

 În acest context, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu pumnii victimei, după care a strangulat-o, acţiuni care au condus la deces, se precizeazăîn comunicatul procurorilor.

Bărbatul a fost reţinut de către organele de poliţie pentru infracţiunea de omor şi va fi prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole