Arhiepiscopia Tomisului, mesaj pentru credincioși: ”Puteți trimite pomelnice și prin PAYPAL”

Arhiepiscopia Tomisului și-a anunțat credincioșii, sâmbătă, că, de acum înainte, pot trimite pomelnice și prin intermediul platformei electronice de plăți PayPal.

”În cadrul donației puteți include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secțiunea “Add Note” – mai spun reprezentanții bisericii.

Mai mult, în mesajul postat pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului este indicat și link-ul de donație prin PayPal. Iar după ce accesează acest link, enoriașii sunt întâmpinați cu următorul mesaj:

”Donează către Arhiepiscopia Tomisului. Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. “Frate ajutat de frate – cetate întărită” (Pilde 18:19)” – făcând astfel referire la postul Radio Dobrogea, care aparține Arhiepiscopiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...