Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, va ieşi la câmp să facă rugăciuni de ploaie!

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a anunţat, joi, că va ieşi la câmp să facă rugăciuni de ploaie, în localităţi învecinate cu municipiul Constanţa.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, joi, la emisiunea Dialog duhovnicesc de la Radio Dobrogea că aceste rugăciuni vor avea loc în zilele de post.

“De mâine începem în zilele de post, vineri, săptămâna viitoare, luni, miercuri şi vineri, să ieşim puţin la câmp să facem rugăciuni. Şi eu voi ieşi la Valu lui Traian, aici, în vecinătate, să facem rugăciuni de ploaie. Săptămâna viitoare, în altă parte, la Cumpăna, la Techirghiol, în alte părţi, în fiecare zi, voi ieşi cu părinţii de la Catedrală, în diferite locuri, în vecinătatea oraşului Constanţa”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

Numeroase culturi agricole din ţară sunt afectate de secetă, fermierii cerând ministrului Agriculturii să declare stare de calamitate.

1 COMENTARIU

 1. Roaga-te cat vtrei cerul nu te va auzi.
  Nu va opri iarna ca tie iti va fi frig la iarna si nici nu va face pamantul mai mic pentru-ca nu vrei sa mergi mai mult.
  Te rogi pentru ploaie si ploua, dar asta nu are nimic de-a a face cu rugaciunile tale.
  De multe ori nu te rogi sa ploua si totusi ploua; ce mai spui atunci ?
  Daca vrei sa ai o viata mai buna antunci educa-te si gandeste profund la consecintele si actiunile tale inteligente .
  Prostia ta nu te salveaza, nici nu te vindeca si nici nu este dadatoare de viata, dimpotriva prostia ta te va ucide rapid iar pina sa te salveze bunul Dumnezeu te va manca Sfintii cu siguranta Satana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...