Armata germană NU știe: Cum au DISPĂRUT peste 60.000 de cartuşe din depozite

Se întâmplă în mod constant, începând din 2010 și la momentul actual, nu se ştie dacă este vorba de furt sau de neglijenţă în serviciu.

Armata germană a confirmat că peste 60.000 de cartuşe lipsesc din depozitele sale de muniţie…O anchetă internă a fost declanşată pentru a stabili motivul exact pentru care acestea nu se mai află în inventar, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, potrivit Deutsche Welle. „Investigăm intens şi evaluăm practicile noastre, nu doar în KSK. Neglijenţa va fi înlăturată, iar dacă este vorba de infracţiuni, procurorii vor interveni”, a afirmat purtătorul de cuvânt al armatei.

Din cadrul Forţelor Speciale

Din cadrul Forţelor Speciale

Un raport al ziarului Die Welt a scos la iveală faptul că forţele armate germane au pierdut cartuşele în mod constant, începând din 2010 şi doar 36.000 dintre acestea au fost identificate şi localizate. Cifrele din raport exclud alte 48.000 de cartuşe care au dispărut din cadrul Forţelor Speciale KSK, unitate de elită care a intrat recent în atenţia publică, după ce o monitorizare a dezvăluit faptul că extremişti de dreapta se află în rândurile sale.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole