Arme albe și substanțe interzise la Balul Bobocilor

Creativitatea celor care încalcă regulile pare să fie nelimitată, așa cum a fost evident la un Bal al Bobocilor, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în Vâlcea, unde invitații au adus cu ei substanțe interzise și arme albe.

Jandarmii vâlceni au depistat tineri cu ”cristale” și obiecte periculoase la Balul Bobocilor”, a fost anunțul făcut de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi, în urma unui bal al bobocilor dintr-un prestigios liceu din Râmnicu Vâlcea.

În seara de sâmbătă, 25 noiembrie 2023, în cadrul evenimentului „Balul Bobocilor” organizat la un restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea, jandarmii au intervenit pentru a gestiona o situație delicată ce implica doi tineri surprinși în posesia unor substanțe interzise și obiecte periculoase”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Vâlcea, George Tacăle.

Tinerii au atras atenția din cauza comportamentului lor suspect: „Jandarmii vâlceni i-au legitimat pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor. În urma controlului corporal preventiv efectuat, s-a constatat că unul dintre tineri purta asupra sa, ascunse în încălțăminte, substanțe suspecte, presupuse a fi interzise de legislația în vigoare. Cei doi tineri suspectați au declarat că aceste substanțe, cunoscute stradal sub denumirea de Cristale, erau destinate consumului propriu”.

Și nu au fost singurii liceeni cu probleme: „Ulterior, într-un alt punct al evenimentului, jandarmii au descoperit asupra altor doi tineri cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen, obiecte periculoase care erau ingenios ascunse în interiorul hainelor”.

În privința celor care dețineau substanțe interzise, polițiștii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate vor demara investigații.

Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise și obiectele periculoase, vor fi predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor”, spun autoritățile.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole