Armin Van Buuren, Jamala, INNA, Delia, printre artiştii care vor cânta la „We Are One”

Armin Van Buuren, Tom Odell şi Jamala, Andra, INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Delia, Horia Brenciu se numără printre artiştii care au acceptat să cânte, sâmbătă, pe Arena Naţională, la concertul caritabil „We Are One”, iniţiativă de a ajuta poporul ucrainean. Pro TV invită toate canalele TV şi online să difuzeze împreună concertul, astfel încât mesajul să poată ajunge la toată populaţia României.

SAGA Festival, Pro TV, Kiss FM şi Primăria Municipiului Bucureşti organizează cel mai mare concert caritabil live din România, cu scopul de a ajuta ucrainenii care se află într-o situaţie extrem de dificilă în acest moment, sâmbătă, 12 martie, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Pro TV va dona toate încasările din publicitate, pe toată durata concertului, şi încurajăm toţi reprezentanţii media din piaţă să procedeze la fel, astfel încât să putem asigura nevoile de bază ale celor care au fost nevoiţi să-şi părăsească casele, de la mâncare şi haine, până la medicamente şi adăpost.

Toate donaţiile vor fi făcute către Crucea Roşie Română.

Peste 35 de artişti români, precum Andra, INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Delia, Horia Brenciu şi internaţionali, Armin Van Buuren, Tom Odell şi Jamala, au acceptat această iniţiativă.

De la ora 20.00, evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca şi Andi Moisescu, şi va fi difuzat live pe Pro TV. Este cel mai mare concert caritabil organizat în România, cu 8 ore de muzică şi entertainment.

Sute de mii de ucraineni şi-au părăsit locuinţele şi sunt acum refugiaţi România, iar ajutarea lor nu este o acţiune care să fie făcută o singură dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...