Arnold Schwarzenegger: ”Dacă îți ia casa foc, nu te uiți pe You Tube”

Arnold Schwarzenegger a avut un mesaj ferm și explicit pentru cei care nu cred în vaccinare. Mesajul actorului s-a viralizat rapid.

El a explicat clar că toți cei care își doresc să știe informații despre vaccin, covid și orice problemă de sănătate, să le caute la experți, nu online la oameni nespecializați. “Mereu am fost de părere că e bine să își cunoști punctele forte și să asculți de experți. Dacă vrei să știi mai multe despre cum să-ți formezi bicepșii, întreabă-mă pe mine, pentru că mi-am petrecut toată viața învățând despre asta și am fost desemnat cel mai mare culturist al tuturor timpurilor.

Dr. Faucci și toți virusologii și epidemiologii au studiat bolile și vaccinurile pentru întreaga lor viață, deci îi ascult și le cer tuturor să îi asculte.

E simplu: dacă îți ia casa foc, nu te uiți pe You Tube, suni la pompieri! Dacă ai un stop cardiac, nu îți consulți grupul de pe facebook” a scris Arnold Schwarzenegger pe contul său de Facebook .

1 COMENTARIU

  1. Ce este inteligența artificială (AI)?
    Inteligența artificială (AI) se referă la simularea inteligenței umane în mașini care sunt programate să gândească ca oamenii și să imite acțiunile lor. Termenul poate fi, de asemenea, aplicat oricărei mașini care prezintă trăsături asociate cu o minte umană, cum ar fi învățarea și rezolvarea problemelor.
    „E simplu: dacă îți ia casa foc, nu te uiți pe You Tube, suni la pompieri! Dacă ai un stop cardiac, nu îți consulți grupul de pe facebook” a scris Arnold Schwarzenegger pe contul său de Facebook .”
    Înțelegerea inteligenței artificiale (AI)
    Când majoritatea oamenilor aud termenul de inteligență artificială, primul lucru la care se gândesc de obicei sunt roboții . Asta pentru că filmele și romanele cu buget mare împletesc povești despre mașini asemănătoare oamenilor care fac ravagii pe Pământ. Dar nimic nu poate fi mai departe de adevăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...