„Vino cu mine, dacă vrei să trăieşti!”. Cum a decurs vaccinarea lui Arnold Schwarzenegger /Video

Fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, are 73 de ani și a mers la centrul de vaccinare de pe stadionul Dodger din Los Angeles, pentru a primi prima doză de vaccin. 

Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva Covid-19 și a postat pe Twitter filmarea cu momentul imunizării. Celebrul actor a îndemnat pe toată lumea să se vaccineze și a avut și un mesaj inspirat din Terminator, seria de filme care l-a consacrat. Actorul i-a încurajat și pe alții să o facă, folosind una dintre celebrele replici din film: „Vino cu mine dacă vrei să trăiești!”.

„Astăzi este o zi bună”, a scris el alături de filmare.  „Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la rând. Vino cu mine, dacă vrei să trăieşti!”, a spus Arnold Schwarzenegger, citând o replică din „Terminator 2”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...