Artistul Mihai Mărgineanu: „Nu i se pare nimănui ciudat că… De Greta aia mică a mai auzit cineva ceva?”

Mihai Mărgineanu a remarcat pe rețeaua de socializare faptul că, în ultima perioadă, nu a mai apărut nicio știre despre atentate teroriste. Plus despre multe altele nu au mai apărut știri, după cum enumeră artistul.

Artistul vorbește despre faptul că, în ultima perioadă, nu a mai apărut nicio știre despre atentate teroriste și nici despre cunoscuta activistă Greta Thunberg (foto). Mărgineanu compară situația de acum cu cea de dinainte ca Germania să invadeze Uniunea Sovietică.

Nu i se pare nimănui ciudat că, dintr-o dată, presă de știri n-a mai dat nimic despre atentate teroriste ? De un an de zile zici că au dispărut cu totul. De Greta aia mică a mai auzit cineva -ceva? O fi la liceu sau a dat-o mami direct la facultate?

Ce-mi plac știriștii și posturile de știri !!! Ce bucuroși sunt știriștii că ei au încă serviciu. Și noi, nu ! Ei ar zice orice doar-doar să-și ia leafă și luna viitoare. Micuții de ei !

Hitler le spunea camarazilor lui înaninte de invazia Uniunii Sovietice : “severitatea de azi înseamnă blândețea de mâine”, privitor la milioanele de ruși pe care nemții urmau să le lase să moară de foame,la propriu, după ce Germania le fura toate grânele .

Mulți dintre generalii naziști nu l-au crezut, dar nici nu l-a contrazis nimeni. De frică și din obediență”, a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook. Între timp artistul și-a lansat cântecul cu titlul “ Dictatorii de opinie”, pe care de altfel îl anunțase la finalul postării.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cum poți împiedica urmărirea telefonului mobil

Preocupările legate de confidențialitate și securitate devin o prioritate. Pe piața online și nu numai, există multe capcane în care poți pica dacă nu...