Artistul Ovidiu Lipan Țăndarică a semnat pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand

Încă un nume important din lumea artistică semnează pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1. După actorul Mircea Diaconu a venit rândul legendarului component al trupei Phoenix, toboșarul Ovidiu Lipan Țăndarică.

„Țăndărică a semnat! Ovidiu Lipan Tandarica a ales astăzi să se implice in inițiativa de demitere a primarului USR-ist de la #sectorul1. Omul si Artistul-simbol, care a reprezentat cel mai bine ideea de libertate in Romania comunista, s-a alaturat demersului nostru.

Ovidiu Lipan își dorește ca, așa cum va lansa pe 15 septembrie încă un proiect cultural de valorizare a României, și sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă, al muzicii bune și al spiritului, nu un fief al gunoaielor, șobolanilor, abuzului și incompetentei.

Sfidând orice limită a bunului simț, edilul om-nou și-a luat concediu în starea de alertă instituită chiar la solicitarea sa și simulează buna administrare a urbei lansând jumătăți de adevăr pe rețelele de socializare”, a postat social – democratul Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei și ulterior ministru pentru IMM-uri în Guvernul Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...