Artistul Ovidiu Lipan Țăndarică a semnat pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand

Încă un nume important din lumea artistică semnează pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1. După actorul Mircea Diaconu a venit rândul legendarului component al trupei Phoenix, toboșarul Ovidiu Lipan Țăndarică.

„Țăndărică a semnat! Ovidiu Lipan Tandarica a ales astăzi să se implice in inițiativa de demitere a primarului USR-ist de la #sectorul1. Omul si Artistul-simbol, care a reprezentat cel mai bine ideea de libertate in Romania comunista, s-a alaturat demersului nostru.

Ovidiu Lipan își dorește ca, așa cum va lansa pe 15 septembrie încă un proiect cultural de valorizare a României, și sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă, al muzicii bune și al spiritului, nu un fief al gunoaielor, șobolanilor, abuzului și incompetentei.

Sfidând orice limită a bunului simț, edilul om-nou și-a luat concediu în starea de alertă instituită chiar la solicitarea sa și simulează buna administrare a urbei lansând jumătăți de adevăr pe rețelele de socializare”, a postat social – democratul Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei și ulterior ministru pentru IMM-uri în Guvernul Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...