Aruncați gunoaie pe geam? Riscați să fiți evacuați din casă

Dacă aruncați gunoaie pe geam riscați să fiți evacuați din casa în care locuiți. Este cazul unei familii care trăiește într-o locuință socială din Pitești.

Membrii familiei au fost surprinși de trei ori în timp ce aruncau gunoaie pe geam. Conform Mediafax, familia a fost amendată de două ori din acest motiv.

În zonă au fost montate camere de supraveghere. La a treia abatere, poliția locală a dispus evacuarea familiei din imobil.

„Este a treia oară în care familia din blocul cu locuințe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalității Pitești la chirie și întreținere”, au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești.

Polițiștii locali vor continua să supravegheze zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...