„Ascensiunea lui Vladimir Putin”, un documentar de excepţie. Cine și când îl difuzează

Documentarul ”Ascensiunea lui Vladimir Putin” reprezintă biografia liderului rus, ascensiunea sa la putere, politica Rusiei după dizolvarea URSS-ului, dar și relația cu Statele Unite. Marcat de copilăria sa în Leningradul devastat de război, Vladimir Putin devine interesat de serviciul secret KGB încă din adolescență.

Anul 1989 îl găsește în serviciul KGB, la biroul din Dresda (RDG). Odată cu prăbușirea URSS, Vladimir Putin începe să fie tot mai apropiat de domeniul politic, ocupând funcții administrative locale și centrale, până când ajunge să fie numit prim ministru al lui Boris Elțîn, la recomandarea oligarhului rus Boris Berezovski.

Putin a profitat de crizele interne ale Rusiei pentru a-și îndepărta adversarii, a reduce presa la tăcere și a-și consolida puterea. Documentarul prezintă și modul în care Rusia a fost implicată în societatea și în politica internă a SUA, în alegeri, relația cu Donald Trump și Hillary Clinton, dar și apariția și utilizarea fake-news-urilor. Documentarul va fi difuzat duminică, ora 16:00, pe B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...