Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

Publicat: 19 mai 2024, 11:26, de Vlad Stefan Orjan, în Dezvăluiri , ? cititori

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa cum ADP Râmnicu Sărat a plombat doar câteva gropi pe străzile orașului, aparent de ochii lumii, în timp ce cantități semnificative de asfalt, finanțate din banii publici, au fost utilizate pentru asfaltarea curților unor votanți PSD.

Aceste acuzații au fost lansate cu privire la activitatea primarului PSD, Sorin Cîrjan. Criticii susțin că această acțiune reprezintă o încercare de a câștiga favoruri electorale, în detrimentul nevoilor generale ale comunității. În timpul campaniei, lucrările de reparații stradale par să fi fost efectuate în mod selectiv, prioritizând interesele politice.

Primarul Sorin Cîrjan nu a comentat încă oficial aceste acuzații. Reprezentanții ADP Râmnicu Sărat nu au oferit explicații detaliate cu privire la modul în care au fost distribuite resursele pentru lucrările de asfaltare.

Aceste acuzații vin într-un moment sensibil, când transparența și corectitudinea în administrarea fondurilor publice sunt de o importanță crucială pentru încrederea cetățenilor în administrația locală. Rămâne de văzut dacă aceste practici vor fi investigate și dacă vor exista consecințe pentru cei implicați.