Asistentă medicală acuzată de otrăvirea unui bebeluș

O asistentă medicală, în vârstă de 27 de ani, este anchetată pentru uciderea unui nou-născut. Aceasta lucra la spitalul de copii din Birmingham, Marea Britanie, și este acuzată că ar fi provocat moartea bebelușului, prin administrare de otravă.

Voit. Ca să-l omoare. Nu din greșeală. Nu din culpă medicală. Femeia a fost, inițial, arestată, apoi eliberată. Dar poliția, care a fost anunțată chiar de conducerea spitalului despre situație, o cercetează. La fel cum cercetează și toate întâmplările din spital, care au legătură cu asistenta, încercând să întregească tabloul faptelor sale.

Când spunem întâmplări, ne referim la moartea altor pacienți de care a avut grijă asistenta în cauză. Un purtător de cuvânt al Birmingham Women’s and Children’s NHS Foundation Trust, care administrează spitalul, a arătat într-un comunicat: „După moartea unui copil în unitatea noastră de terapie intensivă pediatrică, am cerut poliției din West Midlands să investigheze ce anume s-a întâmplat. Un membru al personalului este suspectat și a fost suspendat din serviciu. Susținem familia copilului în această perioadă de mare durere și cerem să fie respectată intimitatea acesteia.”

Conform celor reconstituite până acum de către spital și de către poliție, nou-născutul a fost otrăvit, iar suspiciunile cad asupra asistentei, care i-ar fi administrat de bunăvoie otravă pentru a-l pune în pericol. La întrebarea de ce a făcut asistenta medicală așa ceva, nu e încă un răspuns.

Familia micuțului este șocată și disperată, beneficiind de asistență medicală specializată în astfel de cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...