AstraZeneca a reluat studiul clinic din SUA pentru un vaccin anti-Covid-19

AstraZeneca a reluat studiul clinic din Statele Unite pentru un vaccin anti-Covid-19. În paralel, Johnson & Johnson se pregăteşte să reia zilele următoare studiul pentru vaccinul propriu.

Pandemia de coronavirus a infectat 42 de milioane de persoane la nivel mondial, dintre care 8 milioane de americani și a provocat 1,1 milioane de decese.

AstraZeneca a întrerupt studiul clinic din  SUA pe 6 septembrie, după ce o persoană care participa la studiu a dezvoltat o boală neurologică gravă.

J&J a întrerupt un studiul clinic ce se afla în fază finală, săptămâna trecută, după îmbolnăvirea unui participant la cercetare.

Ambele companii au contracte pentru a oferi vaccinuri Statelor Unite şi altor guverne, dacă acestea vor fi aprobate de autorităţile de reglementare.

România se află în topul țărilor sceptice privind vaccinul anti-coronavirus. Un studiu arată că doar 6 din 10 români sunt dispuși să se vaccineze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...