UPDATE: Atac armat la un liceu din Dallas, cel puțin patru răniți (video)

Un atac armat a avut loc miercuri într-un liceu din Arlington, Dallas. Conform presei locale, cel puțin patru persoane au fost rănite. Atacatorul, în vârstă de 18 ani, a fugit, fiind căutat de poliție.

Conform FoxNews, poliția din Arlington a confirmat că se afla la liceul Timberview, unde au loc împușcături, iar ofițerii săi operează o „căutare metodică” și lucrează îndeaproape cu ATF (Biroul de alcool, tutun, arme de foc și explozivi).

O purtătoare de cuvânt a districtului școlar independent Mansfield a confirmat telefonic pentru Fox News Digital că există o „situație ce implică prezența poliției” la liceul Timberview. Ea a spus că „școala este închisă, elevii și personalul sunt în sălile lor de clasă, iar birourile sunt închise și nu sunt admiși vizitatori în acest moment”, dar a refuzat să furnizeze orice informații suplimentare.

Accesul în liceu este blocat din cauza alertei de securitate, iar elevii şi profesorii s-au adăpostit în clase sau birouri, au transmis autorităţile din districtul texan Mansfield.

Autorităţile încearcă să îl reţină pe autorul atacului şi să afle motivele acestuia.

Conform unor surse citate de postul ABC News, autorul atacului a reuşit să fugă din liceu. Perimetrul este securizat în acest moment, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Vom reveni cu amănunte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole