Atac cibernetic la televiziunea din Crimeea

Hackerii ucraineni au atacat televiziunea din Crimeea și în loc de propaganda și minciunile Rusiei despre războiul din Ucraina, rușii au urmărit apelul lui Volodimir Zelenski, relatează Unian.

În acest mod, la televiziunea din Crimeea a putut fi urmărit mesajul de seară al președintelui ucrainean. În declarație se menționa pentru oficialii ruși că nu vor avea parte de pace pe acest teritoriu.

„Fiecare dintre oficialii ruși care au confiscat pământul prețios din Crimeea să-și amintească că acesta nu este țara unde vor avea pace”, a subliniat Zelenski.

 

Cetățenilor li s-a arătat și un video patriotic ucrainean, pe fundalul căruia se auzea melodia Tinei Karol „Ucraina ești tu”. Acesta a fost difuzat pe „Pervîi canal”.

De la începutul războiului, gruparea de hackeri Anonymous a revendicat mai multe atacuri cibernetice asupra mass-mediei ruse. Televiziunea din Rusia a fost atacată și de Ziua Victoriei.

1 COMENTARIU

 1. https://www.youtube.com/watch?v=S_qpLy8QyuM

  Salutări, dragă cititor. Astăzi vă voi spune despre cum trăiește Ashura – fiica mică a șefului Republicii Cecene Ramzan Kadyrov.

  Ashura s-a născut pe 5 decembrie 2012. Fata studiază în clasa a doua a Centrului de învățământ Grozny, numit după Eroul Rusiei Akhmat-Khadzhi Kadyrov, în același loc cu frații și surorile ei.
  În total, în familia numeroasă și prietenoasă a lui Ramzan Akhmatovici și a soției sale, Medni Musaevna, cresc doisprezece copii, inclusiv doi adoptați.

  În 2015, Ashura a jucat alături de surorile ei într-un videoclip real – nasheed (cantări de rugăciune islamice).

  În ciuda vârstei sale fragede, Ashura a învățat să citească Sfântul Coran. Fata, așa cum spune tatăl ei strict, îi place adesea să meargă în natură, îi place să privească păsările interesante, animale, flori.

  Ashura a găzduit recent un matineu la școala ei. Și a luat parte la o scenetă în care a jucat un profesor strict, verificând eseurile elevilor pe tema „Ce îl voi întreba pe Moș Crăciun în noaptea de Revelion”.
  Ashura a citit, de asemenea, o poezie veselă despre Moș Crăciun publicului și a dansat un dans național cecen pentru public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole