Atac cu cuțitul în stația de metrou Bruxelles-Schuman cu trei răniți

Trei persoane au fost rănite în urma unui atac cu cuțitul ce a avut loc, luni seara, în stația de metrou Bruxelles-Schuman, a precizat poliția federală (ora 19:30 ora Belgiei). Una dintre persoanele rănite este în stare gravă, transmite 7sur7.

Autorul atacului cu cuțitul a fost prins de poliție. Parchetul din Bruxelles a fost informat asupra faptelor.

Atacatorul a fost reţinut în apropierea sediilor Comisiei şi Consiliului Uniunii Europene, la scurt timp după ce a atacat, au anunţat autorităţile municipale.

Societatea de transporturi Stib a anunţat pe contul său Twitter că liniile de metrou 1 şi 5 sunt perturbate. Linii de autobuze au fost instituite între Arts-Loi, Merode şi Montgomery. Traficul este în continuare întrerupt în unele sectoare ale metroului din capitala belgiană la ordinul poliţiei.

Nu se cunoaşte deocamdată motivul atacului. Potrivit unor surse, autorul era eja cunoscut pentru antecedente psihiatrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...