Atac cu rachete asupra zonei de locuințe din orașul Zaporijjea

O clădire rezidențială cu mai multe etaje din orașul ucrainean Zaporijjea a fost lovită de o rachetă lansată de armata rusă în noaptea de miercuri spre joi. Conform autorităților locale, există cel puțin doi morți și 11 răniți.

Atacul a avut loc la puțin timp după miezul nopții, au transmis secretarul Consiliului Local Zaporijjea Anatoliy Kurtev și, Administrația Militară Regională Zaporijjea pe Telegram.

„Potrivit informațiilor preliminare, ca urmare a lansării unei rachete către unul dintre cartierele orașului, o clădire rezidențială cu mai multe etaje a suferit distrugeri”, a scris Kurtev.

Administrația a menționat că informațiile privind victimele sunt în prezent în curs de clarificare, toate serviciile implicate în operațiuni de salvare fiind la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...