Atacarea Ucrainei, condamnată de liderii politici din Coaliția de Guvernare PNL – PSD

Liderii social – democrați și liberali condamnă atacarea Ucrainei de către Rusia, în cursul dimineței de joi.

„Condamnăm cu fermitate atacul la adresa Ucrainei comis de Federația Rusă și ne exprimăm solidaritatea cu toți cetățenii din statul vecin.

Această încălcare a dreptului internațional reprezintă un precedent periculos pentru comunitatea internațională și un risc pentru pacea de pe continentul nostru. România este pregătită să ofere asistență umanitară și să gestioneze această criză împreună cu aliații noștri din NATO și Uniunea Europeană.

Am discutat cu reprezentanții Guvernului României pentru a ne asigura că cetățenii români și cei din comunitatea românească din Ucraina vor beneficia de tot suportul necesar”, a transmis președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Condamn ferm agresiunea militară a Rusiei împotriva Ucrainei. Această agresiune a Rusiei va fi întâmpinată cu cea mai puternică și imediată reacție de către comunitatea internațională, provocând consecințe masive și cele mai severe costuri”, a transmis și președintele PNL, Florin Cîțu.

  1. Coaliția de Guvernare PNL – PSD ? Acești derbedei politici condamnă… Ce ? Atacarea Ucrainei de către Rusia…, doar atât ?
    Băieții din coaliție, ce fac bun tovarăși pentru ași proteja neamul, popor român ?
    În afara de mărirea taxelor și al preturilor te poți căca împrăștiat, nimic altceva… iar de altceva, nu vei avea parte.
    Ei oricum vor fugi ca șobolani din țară când vor da piept cu adevăratul război.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole